Materialesalg

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og derfor er salg av materiale en naturlig del av det vi tilbyr.

Salg av materiale

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og derfor er salg av materiale en naturlig del av det vi tilbyr. Om du ønsker å kjøpe materialer for eget bruk eller trenger materiale levert til dine prosjekter, har vi det du trenger.

Våre materialer kommer i gran og furu, og er godt tilpasset miljøet vi bor i. Av furu produserer vi villmarkspanel, et veldig populært produkt til utvendig kledning av hytter, da ingen plank er lik. livelivlig følelse. Ønsker du en hytte med særpreg som legger igjen et inntrykk, er dette materialet du bør velge til både utvendig og innvendig kledning. Vi sager opp og tørker det, noe som gjør at hvert stykke treverk blir unikt.

Materialet av gran henter vi rett fra en høytliggende granskog. Det unike med denne type granskog er at grantrærne vokser saktere og bruker lengre tid på å komme seg. Dette gjør at selve treverket er hardere og blir sterkere enn gran som kommer fra lavlandet. Dermed egner dette treverket seg glimrende til ytterkledning av hus i den harde norske omgivelsen, og har i tillegg en ubegrenset levetid.  

Om du er opptatt av å ha tre som kan vare i flere tiår, kan du føle deg trygg på at våre materialer holder den standarden.